4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Seyhan kültür merekezi olacak

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, kültürlü bir toplumun yaşama daha sıkı sarılan nesiller yetiştireceğini belirterek, Seyhan'ı Çukurova'nın "kültür merkezi" haline getireceklerini söyledi.

Özer, yaptığı açıklamada, göreve geldiklerinde, Seyhan'da, "her mahalle, her sokak bizim" anlayışı ile her kesime eşit ve tarafsız hizmet sunacaklarını belirtti.
Sağlıklı hizmet konusunda daima adil ve dürüst olacaklarını vurgulayan Özer, "Halkın her kesiminin beklentilerine duyarlı olacak, fikir görüş ve düşüncelerine önem verecek, bu birikimlerini değerlendirecek, uygulama aşamasına getirecek 'Proje Bankası' oluşturacağız. Kuzey Seyhan-Güney Seyhan ayrımı yapmadan, hizmet adaletsizliğini gidereceğiz" dedi.

Kültürlü bir toplumun yaşama daha sıkı sarılan nesiller yetiştireceğini belirten Özer, şunları söyledi: "Seyhan'ı Çukurova'nın 'kültür merkezi' haline getireceğiz. Sanata ve sanatçılarımızın eserlerine sahip çıkacağız. Yeni sanatçılarımızın yetişmesi için gerekli alt yapıyı sağlayacağız. Seyhan'da özlenen 'sanat yuvası'nı gerçekleştireceğiz."

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, ziyarette ayrıca; "Kadın evleri, gençlik merkezleri, spor gönüllüleri, sağlık evleri ve halk mutfakları" projelerinden de bahsetti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 12:35:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?