4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Seyhan'da kaçak yapıya taviz yok!

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, kaçak yapılaşmaya bakışını 2004’de göreve seçildiği ilk günlerde, "Babamın da olsa yıkarım" diyerek ortaya koyduğunu hatırlatarak, “Bu tavrımızda kararlıyız. Kaçak yapılaşmayla ilgili tavizsiz tutumumuzu bundan böyle de sürdüreceğiz” dedi.

Öztürk, yaptığı açıklamada, vatandaşları her türlü yapılaşma çalışmasını yürütürken, kanuni şartları yerine getirmeye davet etti.

Öztürk, “Dünya standartlarında düzenli bir şehirde yaşamak istiyorsak imarsız yapılaşmayla topyekün mücadele etmeliyiz” diye konuştu.

Kaçak yapılaşmayla ilgili tavrının göreve seçildiği ilk günden bu yana aynı olduğunu vurgulayan Öztürk, “Kaçak yapılaşmaya karşı tavrımı anlatırken, ‘Babamın da olsa yıkarım’ demiştim. Bizim bu kararlı duruşumuz Türkiye’de pek çok belediye başkanına örnek oldu. Bu vesileyle kaçak yapıya teşebbüs eden kişileri bir kez daha uyarıyorum. Kaçak yapı sahibi kim olursa olsun o bina yıkılır. Yapılarımızı kanunların belirlediği çerçevede inşa edelim ki yaşadığımız şehir kazansın” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 14:02:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
orhan goktaş IP: 88.227.151.xxx Tarih : 18.05.2009 10:15:48

her verdıyın sözde durmak lazım azımle CALIYORSUNUZ azımle calısıyor dıye araclara yazıyorsunuz  neden daglı ogluya gulbahcesıne yenıbeye ve bunlara benzer sokaklra yatırım yokta yenı adanaya yatırım var