4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Seyhan'da muhtarlar bilgilendirildi

Seyhan Kaymakamlığı sınırlarında bulunan mahalle ve köy muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Seyhan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, görevlerine yeniden seçilen ve ilk kez bu görevi üstlenen muhtarların halkın oylarıyla seçilip geldikleri bu makamlara uygun, kanun ve yönetmeliklere göre bölgelerinde yaşayan halkın istekleri doğrultusunda hizmet edeceklerine inancının tam olduğunu söyledi.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk de yaptığı konuşmada, muhtarlar için hizmet sürelerinde en önemli ödülün insanların teşekkürünü kazanmak olduğunu ifade ederek yeni dönemde yine muhtarlarla birçok faydalı eserlere hep birlikte imza atacaklarını söyledi. Öztürk, “Seyhan Belediyesi olarak her türlü imkanımızı Seyhanlıya hizmet için seferber edeceğiz. Zaten hepimiz bunun için bu görevlere seçildik” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Seyhan Kaymakamlık sınırında bulunan köy ve mahalle muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantısına geçildi. Gün boyu süren toplantıda muhtarlar resmi yazışma ve diğer işlemler hakkında gerek kaymakamlık gerekse belediye bürokratlarıyla bilgi alış verişinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 15:41:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?