4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

'Seyhanlı sahipsiz değil'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, belediye hizmetlerinde ayrım yapmanın siyasi ve toplumsal bir ayıp olduğunu belirterek, "Seyhan Belediyesi'nin mevcut yönetimi de 29 Mart’tan sonra bu ayıpla anılacaktır“ dedi.

5 yıldır Seyhan’ı kuzey-güney diye ayıran ve özellikle güney mahallelerine bir tek çivi bile çakmayan belediye yönetiminin 29 Mart'tan sonra bu utanç ve ayıpla yaşayacağını, Seyhan'ın sokaklarında gezemeyeceklerini belirten Özer, ”İnsanları her nedenle olursa olsun ayırmak ve aralarında fark yaratmak siyasi toplumsal ve tarihi bir ayıptır. Seyhanlı, bu ayıp sahiplerini 29 Mart’ta affetmeyecek ve hak ettiği cezayı vererek sandığa gömecektir” diye konuştu.

"Seyhanlı sahipsiz değildir" diyen Özer, "Seyhan’ın her bir ferdi, her sokağı ve her mahallesi eşit hizmet alma hakkına sahiptir. Bu ayıbı biz yok edeceğiz. Seyhanlı rahat olsun. Seyhan'ın hiçbir ferdi diğerinden farklı olmayacaktır" dedi.
29 Mart'tan sonra Seyhan’ın büyük bir aile olacağını ifade eden Özer, şunları kaydetti:

"Çocukları arasında ayrım yapan bir aile reisi, aile fertlerinin dağılmasına neden olur. Çocukları arasında ayrım yapmayan aile reisi ise sevilir, sayılır. Biz, mevcut belediye yönetiminin yaptığı hatayı asla yapmayız. Seyhanlı bunu zaten biliyor. Ben iki kızımı nasıl ayırt etmiyorsam Seyhan’ın hiçbir ferdi de diğerinden farklı olmayacaktır. Ama bu eşitliğin sağlanması için CHP nin ve belediye başkan adaylarının 29 Mart'ta desteklenmesi gerekecektir. Zaten Seyhanlı'nın da bizi destekleyeceğine tüm kalbimle inanıyorum.”

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 10:29:01
Güncelleme :10 Mart 2009 Salı 10:33:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?