2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Seyhanlılar eğlenceye doyuyor

Seyhan Belediyesi Geleneksel Ramazan Eğlenceleri’nin 4. gününde çocuklar ve gençler, unutulmaz bir gece yaşadı.

Hayal Dünyası’ndaki etkinlik alanında sahneye ilk olarak Vedat Kıyıcı ve Aybars Sakarya’nın oluşturduğu Sarraf Rap Grubu çıktı. Grup üyeleri, kendi besteleri olan şarkıları okuduktan sonra Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ün hizmetlerini anlattıkları "Azimle Çalışıyoruz" isimli şarkılarını da seslendirdi.

Seyhan Belediyesi Geleneksel Ramazan Eğlenceleri’nin bir klasiği haline gelen ateşbaz gösterisi de şenlik alanını dolduran çocukların büyük ilgisini çekti. Ateşbaz gösterisini coşkulu alkışlarıyla izleyen çocuklar, kendilerine böyle bir imkanı sunan Seyhan Belediyesi’ne teşekkür etti.

Hayal Dünyası’ndaki Ramazan Eğlenceleri’nin son etkinliği, Akşen Sanat Tiyatrosu oyuncularının sahneye koyduğu "Bir varmış, bir yokmuş" isimli oyun oldu. Çocuk ve gençlere yönelik mesajları içeren fıkraların önce anlatılıp, ardından oyunlaştırıldığı gösteri de izleyicilerin büyük ilgisini çekti.

Bu arada, Türk halk müziğinin güçlü sesi Fatih Kısaparmak, 6 Eylül Cumartesi günü Adanalılar’la buluşacak. Hayal Dünyası’ndaki Ramazan etkinlikleri alanında gerçekleştirilecek ücretsiz konser, saat 21.30’da başlayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 17:32:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?