3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Seyhanlılar türkülerle coştu

Adana'da Seyhan Belediyesi'nin düzenlediği "Geleneksel Ramazan Şenlikleri" kapsamında Türk halk müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz konser verdi.

Seyhan Belediyesi tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen "Geleneksel Ramazan Şenlikleri"nin 3. gününde, Hayal Park yanındaki alanda düzenlenen konserde sanatçı Orhan Hakalmaz sahne aldı. Konser öncesi konuşan Orhan Hakalmaz, Ramazan etkinliklerinin önemine değinerek "Bir milleti millet yapan, dilidir, dinidir, kültürüdür, tarihidir. Burada hepsi yaşanıyor" dedi.

Hakalmaz, daha sonra konuşmasına şöyle devam etti:
"Burada bir Orhan Hakalmaz ismini boş verin, bir türkücü çağırmaları bence çok önemli bir mesajdır. Çünkü sahneye her kula nasip olmayacak bir şekilde çıkıyorsunuz ve herkes size bakıyor. O hakikaten her kula nasip olmaz. Burada dinimizi yaşamak, geçen 30 Ağustos'tu, milli bayramlarımız, dini bayramlarımız bizi zaten biz yapan değerlerdir. Bunları utanmadan, övünerek çoluğumuza çocuğumuza aktardığımız için, böyle organizasyonları yapanlara çok teşekkür ediyorum."

Daha sonra sahneye çıkan Hakalmaz, söylediği türkülerle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Türkülere, vatandaşlar da zaman zaman eşlik etti.

Şenliğe Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk de katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 11:19:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?