1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

SEYMER'e molotoflu saldırı

ADANA'DA BELEDİYENİN KURS BİNASINA MOLOTOFLU SALDIRI

Seyhan Belediyesi'nce mesleki ve hobi amaçlı eğitim vermesi amacıyla kurulan Küçükdikili SEYMER'e kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce molotof kokteyli saldırıda bulunuldu.

Pazartesi gece yarısı gerçekleştirilen saldırıda Küçükdikili SEYMER binasının yönetici odası ve bazı dersliklerinde hasar meydana geldi. Molotof kokteyli saldırı nedeniyle ölen ya da yaralanan olmazken, SEYMER binasında bir kısım ders araç gereçleri yandı.

Olaydan sonra Küçükdikili Jandarma Karakoluna bağlı ekipler SEYMER binasının çevresinde güvenlik önlemleri alırken, meydana gelen hasarla ilgili de tutanak tuttu.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, SEYMER binasına yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek "Bölgesinde yaşayan binlerce insana ücretsiz eğitim öğretim hizmeti veren merkezimize saldıran kişi ya da kişilerin yakalanarak hak ettikleri cezaya çarptırılmalarını bekliyorum" dedi.

Küçükdikili SEYMER Yöneticisi Meryem Öz, saldırıdan duyduğu üzüntüyü dile getirirken şunları söyledi: "Bizim buradaki tek amacımız insanlarımıza eğitim hizmeti vermektir. Saldırganların zarar verdikleri eğitim araç gereçlerimizi kısa sürede yenileyerek eğitim hizmetimize ara vermeksizin devam edeceğiz. Bölge halkının da ilgi gösterdiği kurslarımızda 41 ayrı mesleki veya hobi amaçlı branştan talep edilen kurslarımızda eğitim hizmetlerimize devam ediyoruz."

ADANA'DA BELEDİYENİN KURS BİNASINA MOLOTOFLU SALDIRI
ADANA'DA BELEDİYENİN KURS BİNASINA MOLOTOFLU SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2011 Salı 12:57:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?