2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Sezen Aksu'nun ilk şarkı sendromu

Adana'da, Altın Koza Film Festivali kapsamında sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun "ilk şarkı sendromu" olduğu ortaya çıktı.

Türk pop müziğinin güçlü sesi Sezen Aksu, Mimar Sinan Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen "Sinema Dayanışma Gecesi"nde sahne aldı. Yeni imajıyla Adanalı hayranlarının karşısına çıkan Sezen Aksu'nun "ilk şarkı sendromu" olduğu ortaya çıktı.

Ünlü sanatçı, sahneye çıktığında motive olamadığı ve sahneye ısınamadığı gerekçesiyle ilk şarkıda basın mensuplarının görüntü ve fotoğraf almasını istemedi. İkinci şarkıda basın mensuplarının görüntü almasına izin veren Sezen Aksu, bu kez de hayranlarının basın mensuplarına tepkisi nedeniyle şarkıya konsantre olamadı. Sanatçıyı göremedikleri gerekçesiyle "Basın dışarı" şeklinde tezahürat eden kalabalığa müdahale eden Sezen Aksu, basın mensuplarının da işini yaptığını söyledi.

Tezahüratın devam etmesi üzerine sinirlenen Sezen Aksu, hayranlarına, "Coşkunuzu anlıyorum, ama maç modundan, taraftar modundan çıkın artık" dedi. Daha sonra ikinci şarkıya geçen Sezen Aksu, şarkıya bir türlü giriş yapamayarak, 3 kez baştan başladı. İkinci şarkının tamamlanmasıyla basın mensupları konser alanından çıkarıldı.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 10:34:25
Güncelleme :5 Haziran 2008 Perşembe 10:38:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?