4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

SGK Başkanı konferans verecek

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar, konferans vermek ve SGK il müdürleriyle toplantı yapmak üzere Adana'ya gelecek.

Acar, Adana Ticaret Odası (ATO) ile SGK Adana İl Müdürlüğü'nün Seyhan Oteli Balo Salonu'nda 30 Ocak Cuma günü saat 15.00'te organize edeceği "Sosyal Güvenlik Reformu ve İş Dünyasına Yansımaları" konulu konferansa konuşmacı olarak katılacak.

Adana Valisi İlhan Atış, ATO Başkanı Şaban Baş ve SGK İl Müdürü Mustafa Keskin'in açış konuşmalarıyla başlayacak konferansta, SGK Başkanı Acar, reformun genel değerlendirmesini yapacak.

Sosyal Sigortalar Genel Müdürü İbrahim Ulaş, sigortacılık alanında getirilen önemli düzenlemeler, Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Sami Türkoğlu ise sağlık alanında getirilen düzenlemeler konusunda sunum yapacak. Konferansın sonunda katılımcıların soruları da cevaplandırılacak.

SGK Başkanı Fatih Acar, Cumartesi günü de 10 ilin SGK il müdürleriyle bir araya gelecek. SGK İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek koordanisyon toplantısında yeni dönemdeki uygulamalar değerlendirilecek.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 14:25:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?