2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Şiddetli rüzgar hayatı felç etti

Adana'da şiddetli rüzgar nedeniyle bir kadın yıkılan duvarın altında kalarak ağır yaralandı. Devrilen bazı ağaçlar da araçlara zarar vererek, yolları trafiğe kapattı.

Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında etkili olan şiddetli rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi. Merkez Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi 29. Sokak 21 numaralı evde oturan Sultan Mistili (46), rüzgar nedeniyle uyanarak yatağından kalktı. Mistili, eşyaların rüzgardan zarar görmemesi için evlerinin damına çıktığı sırada bir odanın duvarının üzerine devrilmesi sonucu yaralandı.

Oğlu ve kızı tarafından Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mistili, iç kanama olması ihtimaline karşı tomografisinin çekilmesi için başka bir hastaneye sevk edildi. Bu arada, şiddetli rüzgar nedeniyle Döşeme Mahallesi 42. Sokak'ta park halindeki bir otomobil de üzerine ağaç devrilmesi sonucu zarar gördü. Polis ekipleri, uzun süre otomobilin sahibine ulaşmaya çalıştı.

Merkez Yüreğir ilçesi Yaşar Doğu Caddesi Atakent Mahallesi'nde ise rüzgarın yıktığı bir ağaç yolu trafiğe kapattı. Kısa sürede ağacın yıkıldığı yere gelen polisler, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için önlem aldı. Daha sonra polis ekipleri ve evlerinden çıkan vatandaşların ağacı kesmesiyle yol trafiğe açıldı.

Şiddetli rüzgarın ardından bastıran sağanak yağmur da işe gitmek için evlerinden çıkanları hazırlıksız yakaladı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 11:01:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?