1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Şifa bulmak isterken soyuldular

ŞİFA BULMAK İSTERKEN HASTANEDE SOYULDULAR

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavi olmak için gelen 2 kişinin, film çektirmek için kuyruğa girdikleri sırada cüzdanları çalındı. Muayene olduktan sonra eve gitmek üzere dolmuşa binen vatandaşlar soyulduklarını para vermek isteyince anladılar.

Edinilen bilgiye göre olay, dün merkez Seyhan ilçesi Yeni Baraj Mahallesi'nde bulunan Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Durdu Gökköse (62), eşi Ayşe Gökköse (59) ile birlikte Mustafa Topal (38) ise tek başına hastaneye tedavi olmak için geldi. 2 hastayı da doktor muayene ettikten sonra film çektirmeleri için bahçede bulunan röntgen binasına gönderdi. Gökköse ve Topal, film çektirmek için kuyruğa girdi. Yaklaşık yarım saat kuyrukta bekledikten sonra film

çektiren Gökköse ve Topal hastaneden ayrıldı. Gökköse eşi ile birlikte evine gitmek için dolmuşa bindi. Para vermek için cüzdanını çıkarmak istedi ancak cüzdanı yoktu. Diğer ceplerine de bakan Gökköse içinde emekli maaşından geriye kalan 423 lira olan cüzdanını bulamadı. Topal da eve gitmek için bindiği dolmuşta para vermek isteyince içinde maaşından geriye kalan 663 lira parasının olduğu cüzdanı bulamadı. Gökköse ve Topal aynı anda hastanede bulunan polislere başvurdu. Polis şifa aramak için geldikleri

hastanede soyulan vatandaşların ifadesini aldıktan sonra gönderdi.

Gökköse'nin eşi Ayşe Gökköse, kan tahlili verdikten sonra film çektirmek için kuyruğa girdiklerini, daha sonra da eve gitmek için dolmuşa bindiklerini belirterek, "Dolmuşa bindik, eşim para vermek istedi ama cüzdanı bulamadı. Meğer soyulmuşuz. Eşim tahlil yaptırdığı için sabah yemeği bile yememişti. Şimdi yemek yiyecek parası da kalmadı" diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Gökköse ise içinde emekli maaşından kalan 423 lira bulanan cüzdanı çaldırdığını, cebinde 2 lira para kaldığın söyledi.

Topal da "Hastaneye şifa bulmaya geliyoruz, soyuluyoruz. Maaşımı yeni almıştım, hepsi gitti. Daha kahvaltı bile yapmamıştım. Dolmuş param bile yok şimdi, eve nasıl gideceğim?" dedi.

Polis olayla ilgili çalışma başlatılırken, hastane bahçesinde güvenlik kamerası olmadığı için son 1 ayda aynı yöntemle yaklaşık 20 kişinin soyulduğu öğrenildi.

ŞİFA BULMAK İSTERKEN HASTANEDE SOYULDULAR
ŞİFA BULMAK İSTERKEN HASTANEDE SOYULDULAR
ŞİFA BULMAK İSTERKEN HASTANEDE SOYULDULAR
ŞİFA BULMAK İSTERKEN HASTANEDE SOYULDULAR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2011 Çarşamba 10:09:03
Güncelleme :5 Ocak 2011 Çarşamba 11:15:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?