30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Sigara içerken uyuyunca yangın çıktı

Adana'da, sigara içerken uykuya dalan polis memuru çıkan yangında yaralandı.


Alınan bilgiye göre olay, Yurt Mahallesi 155 Sokak Toroslar Apartmanı'nda meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Adnan İnanç (37), nöbetten sonra dinlenmek için evine geldi.

Evde kimse bulunmadığı için yemek yedikten sonra sigarasını yakan İnanç, oturduğu çekyatta elindeki sigarayla uykuya daldı. İnanç'ın elindeki sigaranın yere düşmesi sonucu halı tutuşurken, bir süre sonra yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, evin her tarafını sardı.


Alevlerin arasında kalan İnanç, uyanarak kendini dışarı attı. Saçları yanan ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan İnanç, ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada konuşan İnanç, "Nöbet tutmuştum. Eve geldim. Sigara içerken uyuyakalmışım" dedi.

 
Evden çıkan dumanları gören çevredeki vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, evin her tarafını saran yangını kısa sürede söndürürken, evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Polis memuru Adnan İnanç'ın vücudunda 2. derece yanık oluştuğu ve tedavisinin sürdüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2007 Pazartesi 11:27:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?