3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

'Sigarasız Dünya' yürüyüşü

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, "Sigarasız bir dünya için sigarayı bırak, içme" sloganıyla yürüyüş düzenliyor.

Adana Valiliği ve Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilciliği'nin katkılarıyla düzenlenen yürüyüş, 26 Nisan Cumartesi günü saat 10.30’da Atatürk Anıtı önünden başlayarak, Atatürk Caddesi, Sular Yolu, Cevat Yurdakul Caddesi ile Galeria İş Merkezi'ni takiben TSYD Lokali önünde sona erecek.

TSYD Adana Şube Başkanı Nihat Geven, Asbaşkan Bilal Tipi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Filiz Yaldız, Vali İlhan Atış’ı makamında ziyaret ederek, yürüyüş programı hakkında bilgi verdi.

Vali Atış, böylesine güzel bir organizasyonun gerçekleşmesinin son derece sevindirici olduğunu belirtirken, bu organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür etti.
Vali Atış’ın yanı sıra kamu personeli, öğrenciler ve spor adamlarının da katılacağı yürüyüşe, sporu seven tüm vatandaşların katılabileceği bildirildi.

 

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2008 Cuma 15:11:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?