4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Şikayet tartışması kanlı bitti

Adana'da iş yeri kurşunlanan bir vatandaş, konuyla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli hakkında şikayetçi olmaması için kendisini uyaran şahsı bıçakladı.

Yaralanan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, olayda kendisi de bıçakla yaralanan iş yeri sahibi, polis nezaretinde tedavi altına alındı.


Olay, merkez Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Osman E.'nin (42) Ziyapaşa Mahallesi Toros Caddesi üzerindeki kafesi kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından geçtiğimiz gece kurşunlandı. Ölen ve yaralanan olmayan olayla ilgili tahkikat başlatan polis ekipleri, şüphe üzerine bir şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Bunun üzerine iş yeri sahibi de ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine davet edildi. İş yerini kurşunlayan kişi veya kişilerden şikayetçi olduktan sonra polis merkezinden ayrılan Osman E., Reşatbey Mahallesi Nusret Fişek Caddesi üzerine geldiğinde Ergün Batmaz (31) ile karşılaştı. Osman E.'den iş yeri kurşunlama olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan zanlı hakkında şikayetinden vazgeçmesini söyleyen Ergün Batmaz ile aralarında tartışma çıktı. Çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüşünce Ergün Batmaz ile Osman E. çeşitli yerlerinden yaralandı. Sırt bölgesinden aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Ergün Batmaz, ambulansla kaldırıldığı Adana Numune Hastanesi'nde
hayatını kaybetti. Karın boşluğundan ve ellerinden bıçakla yaralanan Osman E. de polis nezaretinde ambulansla kaldırıldığı Çukurova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 18:36:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?