4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Sınava girdiği binada mahsur kaldı!

Adana'da, Çukurova Üniversitesi'nde Yabancı Dil Sınavı'na (YDS) giren bir kişi, sınav bittikten sonra solonda 3 saat mahsur kaldı. Telefonla yardım isteyen genç, itfaiye merdiveniyle binadan indirildi.

Edinilen bilgiye göre, YDS için Çukurova Üniversitesi Sabancı Tekstil Mühendisliği Bölümü'ne gelen ve ismi açıklanmayan genç, sabah 09:00'da Mühendislik binasının ikinci katındaki bir salonda sınava girdi. Genç, sınav sonu yaklaşırken gözetmenden izin alarak lavaboya gitti.

Bu arada sınav görevlisi salonda kimse kalmayınca test sonuçlarını alıp salondan ayrıldı. Daha sonra lavabodan dönen genç, tekrar sınıfa geldiğinde herkesin ayrıldığını fark etti. Sınıfa girip kapıyı örterek beklemeye başladı. Sınavda
görevli gözetmenlerde sınav sonuçlarını teslim ederek binadan ayrılırken binanın giriş kapısı kilitlendi.

Binada kimsenin olmadığını anlayan genç, dışarı çıkmak isteyince de kapıların kilitli olduğunu gördü. Mahsur kalan genç, polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, durumu üniversite görevlilerine bildirerek ayrıldı. Daha sonra olay yerine gelen üniversite itfaiyesi, binada mahsur kalan genci, itfaiye merdiveni ile indirdi.

İtfaiye ekiplerinin kurtardığı genç, ismini söylemezken kendisini görüntüleyen basın mensuplarından da yüzünü gizlemeye çalıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 18:27:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?