5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Sinemanın devleri halkla buluştu

12. Adana Altın Koza Film, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen "Sinema Dayanışma Gecesi"nde Türk Sineması’nın ünlü isimleri Adanalılar ile buluştu. Gecede, sinema sanatçıları yararına bir konser veren ünlü sanatçı Sertab Erener, havai fişek gösterisi nedeniyle bir ara şarkısını yarıda keserek sahneyi terk etti.

12. Adana Altın Koza Film, Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri dün akşam düzenlenen "Sinema Dayanışma Gecesi" ile devam etti. Mimar Sinan Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen "Sinema Dayanışma Gecesi", havanın yağışlı olması yüzünden ilgi görmeyen konserde, isimleri okunarak tek tek sahneye çağrılan Türk Sineması’nın emektar oyuncuları Rutkay Aziz, Yusuf Sezgin, Nur Süer, Bulut Aras, Mine Soley, Yılmaz Köksal, Nuri Alço, Şerif Sezer, Selahattin Fırat, Faruk Savun, Süleyman Turan, Yüksel Arıcı, Meltem Savcı ve Menderes Samancılar ile yeni kuşak sinema oyuncuları Eylem Yıldız ve Umut Sezgin halkı selamladı.

Yeliz Yeşilmen’in sunuculuk yaptığı gecede, Ahmet Selçuk İlkan da okuduğu "Ayten" şiiri ile izleyicilerden büyük alkış aldı.

Gecenin konser bölümünde sahne alan Sertab Erener ise beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Erener şarkılarını söylerken havai fişekler gösterileri nedeniyle bir ara sahneyi terk etti. Verilen kısa aradan sonra yeniden sahneye dönen Erener yeni ve eski albümlerinden şarkılar seslendirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2005 Perşembe 12:46:15
Güncelleme :4 Haziran 2005 Cumartesi 18:16:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?