29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Sırtında bıçakla hastaneye geldi

Adana'da aşk vaadiyle cep telefonu ve 5 YTL'sinin gasp edildiğini ileri süren bir kişi, çıkan kavgada sırtına saplanan bıçakla hastaneye geldi.

Dün gece saat 20.30 sıralarında, sırtına saplanmış kelebek tabir edilen bıçakla Adana Devlet Hastanesi'ne gelen Selçuk Ç. (24), tanımadığı kar maskeli 3 kişi tarafından bıçaklanıp, cep telefonu ile 5 YTL'sinin gasp edildiğini söyledi. Çelişkili ifadeler verdiği anlaşılan Selçuk Ç., daha sonra Gasp ve Cinayet Büro ekiplerine gerçeği anlatmak zorunda kaldı.

Galeria arkası Seyhan Nehri kıyısında dolaşırken, yanına yaklaşan 2 kadın ile ilişkiye girmek üzere anlaştıklarını ancak yeterli miktarda parası olmadığı için cep telefonu ve 5 YTL'sini verdiğini iddia eden Selçuk Ç., daha sonra zanlıların ilişkiye girmeden kaçmak istediklerini söyledi. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada zanlılar, Selçuk Ç.'yi bacağından bıçakladıktan sonra bıçağı sırtına saplayıp kaçtı. Sırtına saplanan bıçakla amcasının evine giden Selçuk Ç. hastaneye kaldırıldı. Ameliyatla
sırtındaki bıçak çıkarılan Selçuk Ç.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü, zanlıların yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2007 Salı 10:24:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?