4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Skora taraftar desteği

TAKIM GOL ATAMAYINCA SKORU TARAFTAR DEĞİŞTİRDİ

TFF 2. Lig 4. Grup'ta Adana Demirspor kendi sahasında İskenderun Demirçelikspor'a 2-0 mağlup olurken, maçın son dakikalarında futbolculardan ümidi kesen taraftarlar, skoru kendi elleriyle 7-2 olara değiştirdi.

Adana 5 Ocak Stadı'nda Adana Demirspor ile İskenderun Demirçelikspor arasında oynanan maçta ilginç görüntüler ortaya çıktı. Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkıp kötü gidişe "dur" demek isteyen Adana Demirspor, İskenderun Demirçelikspor karşısından ilk yarının sonlarında yediği 2 golle yenik duruma düştü.

Adana Demirsporspor maçın ikinci yarısında da bir varlık gösteremeyince taraftarlar çılgına döndü. Takımlarını yuhalayan taraftarlar futbolcuların değiştiremediği skoru değiştirmek için harekete geçti. Maçın uzatmalarının oynandığı bölümde takımdan ümidini kesen bir grup taraftar skorborta çıktı. Taraftarlar skorbordu Adana Demirspor 7, İskenderun Demirçelikspor 2 durumuna getirdi. Taraftar gerçekte olmasa bu durumdan büyük bir mutluluk duydu.

Görevlilerin uyarması üzerine taraftarlar skorbordun önünden ayrıldı. Ancak maçın bitişiyle birlikte maçın skoru, skorbordda 7-2 kaldı.

TAKIM GOL ATAMAYINCA SKORU TARAFTAR DEĞİŞTİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 10:32:03
Güncelleme :19 Ekim 2009 Pazartesi 11:53:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?