4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Skorboard önünde nöbet

90 DAKİKA SKORBOARD NÖBETİ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor ve Orduspor arasında oynanan maçta skorboard çalışmayınca bir kişi 90 dakika skorboard önünde bekleyerek skoru değiştirdi.

Adanaspor dün kendi evinde Orduspor ile karşılaşarak 2-0 mağlup etti. Ancak maça çalışmayan skorboard damgasını vurdu. Pazar günü oynanan Adana Demirspor, Tarsus İdmanyurdu maçının ikinci yarısında bozulan 5 Ocak Stadı'ndaki skorboard 1 gün sonra akşama kadar tamir edilemedi.

Adanasporlu futbolcu Emre Aktaş, 8. dakikada gol atınca skorboarddaki skor değişmeyince statta görevli bir kişi skorboardın bulunduğu yere çıkarak skoru 1-0 olarak değiştirdi. Görevli 90 dakika boyunca skorboardın önünde beklemek zorunda kaldı. Ancak maçta fazla gol olmayınca görevliye de fazla iş düşmedi. O da zaman geçirmek için sık sık telefonda konuştu. Canlı verilen maçta ailesini ve arkadaşlarını arayarak kendisini izlemeleri söyledi. Maç akşam olduğu için hava da soğuk olunca görevli zor anlar

yaşadı. Soğuktan korunmak için sık sık oturan görevli oturarak da soğuktan korunamayınca bu kez skorboardın önünde gezmeye başladı. Skorboard görevlisine 8. dakikada ve 90+4 dakika da Emre Aktaş'ın attığı gollerde iş düştü.

Adana İl Gençlik ve Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Adanaspor-Orduspor maçında skorboardın çalışmamasıyla ilgili olarak, bir gün önce oynanan Adana Demirspor-Tarsus İdmanyurdu maçında taraftarların skorboarda giden kabloları kestiğini bu nedenle Adanaspor maçında skorboardın çalışmadığını söyledi. Hadi, taraftarların sürekli skorboarda zarar verdiğini bu sezen 4 kez skorboard yaptırmak zorunda kaldıklarını belirterek, "Adanaspor maçına yetişmediği için bir görevli skoru değiştirdi. Yapacak bir şey yok.

Adamlar vuruyor, kırıyor. Sürekli bozuyorlar. Biz artık bunu yaptırmaktan bıktık" dedi.

90 DAKİKA SKORBOARD NÖBETİ
90 DAKİKA SKORBOARD NÖBETİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 09:53:00
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 12:06:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?