3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Şoförlerden Milli takım'a destek

Türk Milli Takımı'nın Hırvatistan ile oynayacağı Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçı öncesi, Adana Büyükşehir Belediyesi otobüs şoförlerinin tamamı bugün milli formayla direksiyon başına geçti.

Türkiye'nin Hırvatistan'la bu akşam oynayacağı çeyrek final maçı nedeniyle şehir içi ve beldelere toplu taşıma yapan 159 belediye otobüs şoförünün tamamının Türk Milli Takım forması giyerek hatlara çıktığını söyleyen Adana Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Murat Sertdemirel, "Amacımız 2008 Avrupa Şampiyonası'nda bizi başarıyla temsil eden Türk Milli Takımımıza manevi destek vermektir" dedi.

Milli Takım formasıyla direksiyon başına geçen belediye otobüs şoförleri, vatandaşlardan büyük destek gördüklerini ifade ederek, "İdaremizce alınan kararı gururla onurla uyguluyoruz. Futbolcularımız inşallah bu akşam yine galibiyet alır ve Türk Milletini sevince boğar" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye otobüs şoförlerinin Milli Takım formasıyla sefere çıkmasından büyük gurur duyduklarını ifade eden vatandaşlar, "En Büyük Türkiye" şeklinde tempo tuttular. Vatandaşlar, "Türkiye için çok önemli bir maç öncesi böylesine bir karar alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ve ekibine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 15:25:44
Güncelleme :20 Haziran 2008 Cuma 15:29:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?