3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Şoförün cenazesi adli tıpa kaldırıldı

Hatay'ın Dörtyol ile Erzin ilçeleri arasındaki Çağlalı köyü Kocadüz yaylası yakınlarında bulunan bir maden ocağını basan PKK terör örgütü militanlarının öldürdüğü şoförün cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Maden ocağında kamyon şoförlüğü yapan Fikret Sönmez'in (42) cenazesi, ambulansla saat 20.30 sıralarında Adana Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Maden ocağının sahibi eski Aksaray Milletvekili Mahmut Öztürk ve maden ocağında çalışan işçiler de adli tıp kurumuna geldi.

Eski milletvekili Mahmut Öztürk, ambulansı zorla aldığını belirterek, "Şehidime ambulans vermeyen ve bizimle ilgilenmeyen Dörtyol devlet kademelerini kınıyorum. Başta, bizden ambulansı esirgeyen Dörtyol Devlet Hastanesi Başhekimi'ni kınıyorum. Bugün rahat uyuyacak. Ama, onun rahat uyumasını temin eden benim şehidimdir. Bize, orada sadece Dörtyol Belediye Başkanı Bilgehan Aksoy sahip çıktı. Başka kimse sahip çıkmadı. Ben ambulansı zorla aldım. PKK'ya ambulans temin eden devletin birimleri, benim şehidime ambulans tahsis etmedi. İşte, Türkiye'de terör bunun için bitmiyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2008 Cumartesi 04:03:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?