3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Sofulu'da işçi alacakları ödendi

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi Sofulu Belediyesi’nde yaklaşık 90 işçinin 36 aylık alacakları sosyal haklarıyla birlikte ödendi.

Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, 4 yıl önce 7 milyon YTL borçla adeta "batık" bir belediye devraldığını söyledi. O günden bu yana canla başla çalışarak belediyenin tüm teknik altyapısını tamamlamaya çalıştığını anlatan Zenbilci, işçilerin de alınteri kurumadan maaşlarını ödediklerini kaydetti.

Göreve geldiğinde elektrik, su, telefon ve bilgisayarı olmayan bir belediye devraldığını ifade eden Zenbilci, “Bugün belediyede her türlü teknik imkan mevcut hale gelmiştir. Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. İşçilerimiz her ay maaşlarını eksiksiz alıyor. Halkımızın sorunlarını çözmek için de gece-gündüz çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetler ortadadır. Ayrıca, Sarıçam Belediye Başkanlığı için ilk kademe belediye başkanları İncirlik, Buruk, Kürkçüler ve Baklalı belediye başkanlarıyla bir araya gelerek yerel seçimlerde ortak hareket etme kararı aldık. Sarıçam’da AK Parti kazanacaktır” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 13:56:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?