30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Soğuk algınlığı öldürdü

Adana'da soğuk algınlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden evine dönen genç kız, rahatsızlığının daha da artması üzerine kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre saat 18.30 sıralarında Sümer Mahallesi, 142 sokakta ailesiyle birlikte oturan Fatma Ocak (23) soğuk algınlığı nedeniyle tedavi görmek üzere amcası Mehmet Ocak ve annesi Nermin Ocak tarafından özel Ortadoğu Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada serum takılan ve iğne yapılan Fatma Ocak, yaklaşık 1.5 saat süren tedavinin ardından taburcu olarak, evine gönderildi. Rahatsızlığının daha da artması üzerine Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılan Fatma Ocak, hastanede hayatını kaybetti.


Ocak'ın bir kaç gündür soğuk algınlığı nedeniyle kırgınlık yaşadığı, iştahının kapandığı, sürekli istifra ettiği belirten amca Mehmet Ocak, "Soğuk algınlığı nedeniyle kırgınlık vardı üzerinde. Hastaneye getirdik, tedavi olduktan sonra eve gittik. Yarım saat sonra daha da kötüleşti. Numune Hastanesi'ne getirdik. Burada öldü. Bizde anlayamadık" dedi.


Kızlarının ölümünü hastanede yapılan iğneye bağlayan Ocak'ın yakınları, olayla ilgili olarak şikayetçi olacaklarını belirtirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı

İha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2007 Salı 05:10:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alper IP: 194.27.49.xxx Tarih : 27.11.2007 15:27:00

iki yıl önce bende buradakine benzer bir sorun yaşadım babamı rahatsızlanması üzere sabah acile götürdük bize birşey olmadığı söylenerek eve gönderdiler akşama doğru babam dahada kötülendi ve tekrar acile götürdük zorla balcalıya sevk ettirdik ve orada ağır bir kalp krizi geçirdiğini söyledier babam üç hafta youn bakımda yattı sağlık sektöründeki bazı insanlar artık insanlıktan çıkışmış..