3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Soğuktan kaçtı polise yakalandı

Adana'da hırsızlık ihbarı alan polis ekipleri, olay yerine gittiklerinde soğuktan korunmak için apartmana sığınan özürlü bir genç adamla karşılaştı.

Hayatını sokaklarda yaşayarak geçiren ve akli dengesi yerinde olmayan genç adam, havanın soğuk olması nedeniyle saat 02.00 sıralarında Reşatbey Mahallesi, Nusret Fişek Caddesi üzerindeki Serhat Apartmanı'na sığındı. Özürlü genç adam, geceyi burada geçirmek için apartmanın en üst katına doğru çıkmaya başladı. Apartman sakinleri, duydukları seslerden şüphelenerek, 155 Polis İmdat Hattı'na apartmanlarında hırsız olduğu yönünde ihbarda bulundu.

Aldıkları ihbarı değerlendiren polis ekipleri, verilen adrese gelerek, üst katlardaki bir dairenin ziline bastı. Polise kapıyı açan apartman sakini megafon yardımıyla da şahsın en üst katta olduğunu söyledi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, apartmanın en üst katlarına doğru merdivenlerden koşarak çıkmaya başladı. Silahlarını çeken polis ekipleri, apartmanın en üst katına çıktıklarında bir şahısla karşılaştı. Ancak ne o polislere, ne de polisler ona yabancıydı. O, polisin daha önce de sokaklarda yaşadığını bildiği akli dengesi yerinde olmayan 30-35 yaşlarındaki kişiydi. Korku içinde olduğu gözlenen özürlü adam, suçluluk psikolojisiyle polisin karşısında ellerini yukarıya doğru kaldırdı. Apartmana niçin girdiği sorulduğunda ise "Soğuktan kaçıyordum, oraya sığındım " dedi. Şahıs, Şehit Erdoğan Çıtak Polis Merkezi'ne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 11:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?