2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Sokak ortasında soyuldu!

Boynundaki altın zincir, motosikletli 2 kapkaççı tarafından çalındı. Merkez Seyhan İlçesi'nin Yenibey Mahallesi'nde oturan Selma Akyol, kız kardeşi Halime Akyol ile birlikte Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde yatan yakınlarını ziyaret etmek istedi.

Evlerinden çıkıp 10 metre ilerideki durağa doğru yürüyen kız kardeşlerden Selma Akyol'un arkasından yaklaşan 20-21 yaşlarında bir kişi hızla boynundaki altın zinciri aldı. Saldırgan genç, Selma Akyol'un şaşkın bakışları arasında kendini bekleyen bir motosikletli arkadaşıyla kaçtı.

Akyol kardeşlerin kapkaç kurbanı olduğunu fark eden çevredekiler durumu polise bildirdi. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekiplerine olayı anlatan Selma Akyol, "Boynumda 1500 lira değerinde zincir ve ucunda da kolye vardı. Yürüyorduk, otobüs bize doğru yaklaştığı anda saldırgan boynumdaki zinciri alıp kaçmaya başladı. Bağırarak arkasından koştuk ama kendisini bekleyen motosiklete binip hızla gitti" dedi. Polis ekipleri, eşkali belirlenen motosikletli kapkaççıların yakalanması için çalışma başlattı.

...
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2011 Cumartesi 16:50:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?