4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Son işinde mağdur oldu

Adana'da, bir TIR şoförü çalıştığı bir nakliye şirketinin bin TL alacağını vermediğini, 2 pasaport, uluslararası sürüsü belgesi ve ehliyetine el konulduğunu ileri sürerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde ikamet eden 3 çocuk babası TIR şoförü Bilal Şimşek, son yaptığ işten dolayı mağdur oldu. Ekmeğini uluslararası nakliyat yaparak kazanan Şimşek, en son Ankara'da OSTİM'de uluslararası nakliyat yapan bir şirketle anlaştı.

Şirket bin TL karşılığında bir TIR'ı Türkmenistan'a götürmek için anlaştı. TIR şoförü Bilal Şimşek, istenilen tarihte TIR'ı Türkmenistan'a ulaştırdı. Daha sonra Ankara'ya dönen Şimşek parasını bir türlü alamadı.

Ankara'da aç susuz bir hafta kalan Şimşek daha sonra firma yetkilisi E.K.'nin çantasına el koyup, "Siz memleketinizi gidin. Ben sizin paranızı gönderirim" dediğini ileri sürdü.Yaklaşık 1 aydır 2 pasaport ve uluslararası sürücü belgesine şirket tarafından el konulduğunu ileri süren Şimşek, "Bu belgeler olmadığı için işe de çıkamıyorum. Benim her şeyim bu belgeler. Şimdi ne ehliyetim ne uluslaraarası sürücü belgem ne de pasaportlarım var. Üstelik bin TL alacağımı da bir türlü alamıyorum" dedi.

Şimşek, E.K.'den parasını ve eşyaları istemesine rağmen kendisini tehdit ettiğini öne sürerek, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Savcılık, şirketin Ankara'da olması nedeniyle suç duyurusunu Ankara'ya gönderdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2009 Salı 11:47:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?