4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Sorunlara yerinde tespit

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek hem mahallenin sorunlarını öğreniyor, hem de yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi veriyor.


Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, önümüzdeki dönem yapılacak hizmetlerin planlanması aşamasında mahalle muhtarları ile bilgi paylaşımı yapıyor. Zenbilci, önce Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı Ali Rıza Doğan’ı muhtarlıkta ziyaret ederek birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltıda, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nin öncelikli hizmet eksiklikleri konuşuldu.
Zenbilci daha sonra Kürkçüler Dağcı Mahallesi Muhtarı Ali Mehmet Sarsal’ı ziyaret etti. Mahallenin kanalizasyon eksikliğinin öncelikli olarak çözülmesi gerektiğini söyledi. Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ASKİ) Suluca ve Kürkçüler’deki alt yapı sorunlarının çözümü için 2010 yılı yatırım programı kapsamında proje hazırladığına dikkat çeken Zenbilci, Suluca ve Kürkçler’de imar ve altyapı sorunu çözüldükten sonra sokak ve parkların yapımına hız vereceklerini kaydetti.
Başkan Zenbilci, yanında birim sorumlusu müdürlerle birlikte ziyaret ettiği muhtarların ziyaretlerini önemsediğini kaydederek, “Bu ziyaretlere önümüzdeki süreçte devam edeceğiz. Bizim için çok yararlı oluyor.”dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 13:20:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?