29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Soygun girişimi kameralara yakalandı

Adana'da, güvenlik kamerasına yakalanan bir kişi, silahlı soygun yapmak isterken, kuyumcunun direnişiyle karşılaştı. Kuyumcunun da silahını çekerek zanlıya yönelttiği soygun girişimi, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Dumlupınar Mahallesi Kıbrıs Caddesi'ndeki Tekdağ Kuyumculuğa içeride müşteri olmadığı sırada giren maskeli bir kişi, cebinden çıkardığı poşeti iş yeri sahibi Ramazan Tekdağ'a vererek altın ve parayla doldurmasını istedi.

Henüz kimliği belirlenemeyen zanlı, biri kuru sıkı olduğu belirlenen iki tabancayı kuyumcuya yönelttiği anda, iş yeri sahibinin oğlu Sinan Tekdağ (21) içeri girdi. Bir anda telaşlanarak paniğe kapılan zanlının dalgınlığından yararlanan Ramazan Tekdağ, tezgahın altından tabancasını çıkardı.

Tekdağ'ın tabancasını yönelttiği zanlı, kuyumcuyu ateş etmekle tehdit etti. Kuyumcunun oğlu Sinan Tekdağ'ın da üzerine yürüyerek iteklediği zanlı, poşeti almadan iş yerinden kaçtı.

Kaçarken havaya ateş açan zanlının, soygun girişimi güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Yaklaşık 25 yaşlarında olduğu belirtilen zanlının yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

a.a
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2007 Cuma 14:03:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?