4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

SP Çukurova kongreye gidiyor

SP ÇUKUROVA İLÇE KONGREYE GİDİYOR

Saadet Partisi (SP) Çukurova İlçe Başkanı Mustafa Gözütok, 'Yeniden Büyük Türkiye' sloganı ile yola çıktıklarını ve Pazar günü Çukurova ilçesinin kongresini yapacaklarını söyledi.

Baraj Yolu 7.5 durakta bulunan Aspendos Düğün Salonu'nda saat 12.00'de kongrelerini yapacaklarını bildiren Mustafa Gözütok, Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un önderliğinde her geçen gün partilerinin gücüne güç katarak yoluna devam ettiğini söyledi.

Türkiye'de her kesimde genel bir memnuniyetsizliğin hakim olduğunu savunan Gözütok, "Bu iktidar ne milletin birliğinin harcı olan milli ve manevi değerlerde, ne de milletin geçimi için olmazsa olmaz olan yatırımlarda başarılı olamamıştır. Gelinen noktada tahrip olan, değerleri yitirilen ve en önemlisi de toplumun birliğini değil ayrıştırılmasına vesile olan adımlar atılmıştır. Saadet Partisi olarak Yeniden Büyük Türkiye'nin oluşumu için milletimizin ve devletimizin birliği için kadrolarımız harıl harıl çalışmaktadırlar. Pazar günü yapacağımız kongremizde bu yolda bir yenilenme kongresi olacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2009 Çarşamba 15:29:02
Güncelleme :5 Kasım 2009 Perşembe 10:23:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?