2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Spor yapan adama çapraz pusu

Adana'da sabah sporu yapan bir kişi, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Olay yerinde 50'ye yakın boş kovan bulunurken, cinayetin şüphelisi 2 kardeş kaçmak istedikleri sulama kanalında yakalandı.

Alınan bilgiye göre, yaklaşık 2 yıl önce Adana Merkez Otogarı'nda Ramazan A. (32) ile kardeşi Yusuf A., aralarında eski bir husumet olduğu iddia edilen Mehmet Acar ve yeğeni Adnan Acar ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan A. tabancayla vurularak öldürülürken, Yusuf A. ise yaralandı.

Olayın intikamını almak isteyen Cuma A. (56) ile çocukları Yusuf (27) ve Hamit A. (33), Bahçeşehir Mahallesi'nde sabah sporu yapan Mehmet Acar'ın babası Abdulhalim Acar'a (42) pusu kurdu.

Çapraz ateşe tutulan Acar olay yerinde hayatını kaybederken, cinayetin şüphelisi Yusuf ve Hamit A. kardeşler yolun karşısına geçmek için girdikleri DSİ'ye ait sulama kanalında yakalandı. Kanalda yapılan aramalarda 2 adet tabanca ile bu tabancalara ait şarjör ele geçirildi. Şüphelilerin üzerinde de 1 tabanca ele geçirilirken, emniyete götürülen 2 kardeş cinayeti kendilerinin işlemediğini ileri sürdü.

Polis olay yerinde 50'ye yakın boş mermi kovanı bulurken, öldürülen Abdulhalim Acar'ın üzerinde ise Glock marka tabanca ele geçirildi. Olay sonrası kaçan Cuma A.'nın yakalanması için de çalışma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 14:07:33
Güncelleme :20 Mart 2008 Perşembe 14:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MESLAKTAŞLARIYIM IP: 88.254.43.xxx Tarih : 22.03.2008 13:51:40

YAZIK GÜNAH BAŞKA CİNAYETLER ÇIKMAMASI İÇİN BELEDİYENİN YERİNDE OLSAM ONLARI OTOGARDAN ÇIKARIRDIM VEYA KESİN BARIŞTIRIRDIM AMA ÖYLESİNE BARIŞ DEİL AKRABA YAPARAKLÜTFN KNT HABER OLARAK SİZDE BUNA KATKIYAPINIZ YOKSA DAHA ÇOK CANLAR YANACAK