2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Su kanalında para avı

sulama kanalına uçan bir minibüste bulunan paraların su yüzüne çıkması üzerine vatandaşlar kanala hücum etti. Olayı duyan vatandaşlar, akıntılı suda para bulabilmek için yarı çıplak pantolonlarıyla suya atlarken bazıları da zıpkınlar para avına çıktı.

İlginç kaza, bu sabah saat 09.00 sıralarında Merkez Seyhan İlçesi 200 Evler civarı DSİ sulama kanalında meydana geldi. Otoban üzerinden Mavi Bulvar istikametine gitmekte olan Ömer Tutarlı’nın kullandığı 01 KT 344 plakalı minibüs bir dolmuşun sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek kanala uçtu.

Kazada araçta bulunan şoför ile yanındaki arkadaşı yüzerek canlarını kurtardı. Burada bir şekerleme firmasına ait olduğu bildirilen araçta işçilerin maaşını dağıtmak için bulundurulan yaklaşık 60 milyar lira tutarındaki para suda dağıldı. Bunun üzerine araç sürücüsü ve vatandaşlar paraları kurtarmak için suya atladı.

Paraların bir bölümü bulanarak yetkililere teslim edilirken bir kısmının da suda kaybolduğu öne sürüldü. Bazı vatandaşlar olayın üzerinden 3 saat geçmesine rağmen olay yerine zıpkın ve su gözlükleriyle gelerek para avına çıktı. Aramalar sırasında bazıları 20 milyonluk banknot bulurken bazıları da suya dökülen şekerleri toplayarak evine götürdü

adana
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2004 Cumartesi 14:27:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?