1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Suç makinesinin pişkinliği!

SUÇ MAKİNESİ, GAZETECİLERE POZ VERDİ,

Adana'da aralarında terör amaçlı patlayıcı madde atmak, hırsızlık, uyuşturucu madde satmak ve yankesicilik de dahil birçok suça karışan şahıs yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre olay merkez Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu Mahallesi'nde bir portakal bahçesinde meydana geldi.

İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri bir istihbaratı değerlendirerek 33 BCT 83 plakalı otomobili takibe aldı. Aracı, Havutlu Mahallesi'ndeki bir portakal bahçesinde park edilmiş halde gören polis ekipleri, bahçeye girerek şahısları aramaya başladı. Bu arada bahçede ses duyan polis 45 kilo esrarı

gömmeye çalışan 4 kişiyi suçüstü yakaladı. Olayla ilgili olarak Mehmet Şakin K. (37), Miktat T. (31), Serhat Ç. (19) ve İlhami B. (36) gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslardan Mehmet Şakin K.'nin terör amaçlı patlayıcı madde atmak, 11 ev ve iş yerinden hırsızlık yapmak, 5 otodan hırsızlık, 2 yankesicilik yapmak ve 3 uyuşturucu madde satmaktan toplam 22 suç kaydı olduğu öğrenildi. Miktat T.'nin ise çeşitli suçlardan 4 kaydının bulunduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan zanlılar emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildiler. 22 suç kaydı bulunan Mehmet Şakin K. gazetecilerin esrarla ilgili sorularına karşılık, "Allah görüyor her şeyi, çekin abi, güzel çekin ağabey, dur bir de şöyle poz vereyim" dedi.

Mehmet Şakin K. patlayıcı attığını da itiraf ederek "Ben eski yankesicilerdenim ağabey, patlayıcı attım ben ağabey, hak eden hakkını alır. Çekin, ben ne yapayım?" diye konuştu.

Son olarak bir gazetecinin esrarı nereden aldınız sorusuna ise zanlı "Anamdan aldım esrarı. Öbür taraftan aldım" diye cevap verip gülümsedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2011 Cuma 10:31:03
Güncelleme :7 Ocak 2011 Cuma 12:43:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?