29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Suç örgütü operasyonu düzenlendi

Adana'da uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 21 kişiden 12'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucu narkotik ve psikotrop madde kaçakçılığı yaptığı belirlenen O.S.Ş liderliğindeki organize suç örgütünün, Adana merkez ve Yumurtalık ilçesi, Seyhan ilçesine bağlı Karayusuflu, Hadırlı ve Kayışlı Köyleri ile Kocaeli ve İzmir'de faaliyet gösterdiğini tespit etti.

Organize suç örgütünün çökertilmesi amacıyla Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 26 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyonda örgüt lideri O.S.Ş ile birlikte 20 kişi gözaltına alındı. Şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramada 2 kilo 560 gram esrar, 160 kök kenevir bitkisi, 140 gram kenevir tohumu, 2 adet av tüfeği, 2 adet tasanca, 14 adet 9 milimetre çapında tabanca fişeği, 10 adet cep telefonu ve 3 adet sim kart ele geçirildi.
Jandarmadaki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan suç örgütünün liderinin de aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 14:59:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?