4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Suikastcı kadın akıllı çıktı

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’a geçen cumartesi Adana mitingi sırasında eylem hazırlığında oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden biri olan ve kendi isteğiyle ruhsal tedavi için hastaneye sevk edilen Arzu Ö.’nün akli dengesinin yerinde olduğu belirlendi.

Polisin telefon dinlemesine takılınca aralarında Arzu Ö.'nün de bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, 24 saat gözaltında kaldıktan sonra ifadelerini alan özel yetkili cumhuriyet savcısınca serbest bırakıldı.

Savcılığın soruşturması sonunda haklarında dava açılıp açılmayacağına karar verilecek 5 kişiden biri olan Arzu Ö., kendisinin de talebi üzerine, serbest kaldıktan sonra ruhsal tedavi için Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Arzu Ö.'nün burada yatıp, tedavi görmesi beklenirken, yapılan kontrollerde akli dengesinin yerinde, ruhsal yönden bir sorunu olmadığı ortaya çıktı, aynı gün hastaneden taburcu edildi.

Ayrıldığı eşi polis olan ve yalnız yaşadığı belirtilen Arzu Ö.'nün yakalandıktan sonra, avukatına, “Zaten ben yakalanacağımı biliyordum” dediği, kendini çok önemli biri gibi göstermek için de sürekli önemli kişilerden bahsettiği belirtildi.

Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 13:50:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?