3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Şüpheli çanta panik yarattı!

Adana'da bir köprünün üzerinde görülen şüpheli çanta, korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Çantanın sahibi, bomba imha robotu devreye gireceği sırada ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 03.00 sıralarında Seyhan ve Yüreğir ilçelerini bağlayan Mustafa Kemal Paşa Köprüsü üzerinde yaşandı. Köprü üzerinde duran bir çantadan şüphelenen vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Çantanın bulunduğu yere gelen polis ekipleri, köprünün her iki yönünü trafiğe kapattı.

Çevre güvenliği alındıktan sonra Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü'ne bağlı Bomba İmha uzmanları, şüpheli paketi fünyeyle patlatmak için hazırlıklara başladı. Bu sırada trafik polislerinin yanına gelen ve kimliklerini açıklamak istemeyen genç bir çift, çantalarının otomobillerinin üst bagajından düştüğünü ve bu çantanın kendilerine ait olabileceğini söyledi.

Bunun üzerine bomba imha uzmanları, çantanın fünye ile patlatılması işlemini durdurdu. TEM Şube Müdürlüğü ekipleri, kamerayla çantanın yakından
görüntüsünü genç çifte gösterdi. Çantanın kendisine ait olduğunu bildiren genç kadın, polis eşliğinde çantanın yanına giderek içini açtı. Polis ekiplerinin de kontrolünün ardından çanta, sahibine teslim edildi.

Güvenlik için kapatılan yol tekrar trafiğe açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 10:23:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?