30
Nisan
2024
Salı
ADANA

‘Sürekli sevişerek beni öldürmek istedi’

ADANA’da kendisini aldattığı iddiasıyla 42 yaşındaki eşi Hatice Demir’i banyo yaparken satırla doğrayıp öldürdüğü ileri sürülen 56 yaşındaki Arif Demir savunmasında, eşinin kendisini sürekli sevişerek kalp krizinden öldürmek istediğini iddia etti.

27 Kasım 2006’da Bahçeşehir Mahallesi 56 sokak 11 numaralı evde meydana gelen olayda görme engelli Arif Demir, 2 çocuğunun annesi 13 yıllık eşi Hatice Demir’i banyoda satırla yaraladı. Can çekişen eşinin yanında üzerindeki kanlı kıyafetleri çıkaran Demir, banyo yaptıktan sonra evinin yakınındaki muhtarlığa giderek, “Muhtarım ben eşimi öldürdüm, polis çağır” dedi. Demir gözaltına alınırken, vücudunun bir çok yerinde satır yarası bulunan eşi de götürüldüğü Adana Numune Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Katil zanlısı koca, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Arif Demir, tutuklandığı mahkemede eşinin, ilk eşi ve bir çocuğunun babası Beytullah Karsandık ile birlikte olduğunu, kendini öldürmek istediğini, ölmemek için cinayeti işlediğini öne sürdü.

“SANA DA YETİYORUM BEYTULLAH'A DA”

Hakkında Adana 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan görme engelli Arif Demir hakim karşısına çıktı. İlk duruşmasında olayı anlatmadan önce, “Ben eşimi çok seviyordum” diyen Demir, kendini şöyle savundu:

“Eşimle 13 yıl önce evlendim. Nikahı kıydığımız gün, Beytullah Karsandık adlı eski kocasından 23 aylık bir kızı vardı. Bir süre sonra onun kızını da nüfusuma aldım. Mutlu günlerimizin ardından bir gün üvey kızım Özlem bana, ‘Baba, annem Beytullah diye biri ile geziyor’ dedi. Eşime bunu sorduğumda Beytullah’ın kızını görmek isteğini, kendisinin de götürüp gösterdiğini söyledi. O günden sonra aramız açıldı. Boşanmak istedim. Ailemiz araya girip izin vermedi. Olay günü eve geldiğimde eşim banyodan sırtını keselemem için bana seslendi. Banyoya girmek için ilerlediğimde yanımdan birinin geçtiğini hissettim. Biri kapıya sürtündü. Eşime içeride kimin olduğunu sordum bana, ‘Çocuklar gelmiştir’ dedi. Çocuklara seslendim kimse ses vermedi. Evimizin dış kapısı kapanınca eşimin beni aldattığını anladım. Yanına gidip neden böyle bir şey yaptığını sordum. Tartışmaya başladık. Hala eski kocasıyla ilişkisi olup olmadığını sorduğumda, bana hakaret etmeye başlayıp, ‘Sana da yetiyorum, Beytullah’a da. Benimle evlenirken ne olduğumu biliyordun’ dedi. Bu sözlerin üzerine ellerimle boğazına sarıldım. Elime keskin bir şey geldi. Beni öldürmek istediğini anlayıp elindeki satırı alıp rasgele salladım. Daha sonra üzerimdeki kanlı kıyafetleri çıkarıp banyo yaptıktan sonra teslim oldum.”

“KALP KRİZİNDEN ÖLMEM İÇİN SÜREKLİ SEVİŞİYORDU”

Eşinin kendisine sürekli çay içirdiğini de anlatan Arif Demir, “Çay içince ereksiyon oluyordum. Daha sonra devamlı sevişiyorduk. Benim kalbimin çarpıntısı tutuyordu. Kendisine neden çay içtikten sonra böyle bir şey olduğunu sorduğumda, ‘Ne güzel mutlu oluyoruz’ diye konuşuyordu. Daha sonra anladım ki beni kalp krizinden öldürmeye çalışıyormuş” dedi.

Mahkeme heyeti, zanlının üvey kızı Özlem’in tanık olarak dinlenmesi ve eksik evrakların tamamlanması için duruşmayı erteledi.


DHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2007 Salı 13:31:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?