30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Sürücü su kanalına uçtu

Adana'da bisikletli bir vatandaşa çarptıktan sonra olay yerinden kaçan sürücü, otomobili ile taklalar atarak, su kanalına uçtu.

Edinilen bilgilere göre olay saat 22.00 sıralarında Adana-Mersin D-400 Karayolu üzerinde bulunan Celal Bayar Köprüsü altında meydana geldi. Bisikleti ile evine giden Suat Yeni (38) isimli vatandaşa arkadan hızla gelen 33 EU 734 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile bisikletten sert bir şekilde yere düşen Suat Yeni, ağır yaralandı. Kazaya karıştıktan sonra olay yerinden kaçan ve sürücüsünün tespit edilemediği otomobil için polisler soruşturma başlattı. Her tarafta didik didik aranan ve yakalanması için yolların kapatıldığı otomobile bir türlü ulaşılamadı.

Yaklaşık 1 saat sonra 155 Polis İmdat Hattı'ndan bir ihbar alan polis ekipleri, TJK Adana Hipodromu arkasında bulunan su kanalına trafik kazası sonrası bir otomobilin düştüğünü öğrendi. Hızla olay yerine gelen emniyet ekipleri, kazaya karışan otomobilin, 1 saattir her yerde aranan otomobil olduğunu gördü. Taklalar attığı ve kaza sonrası su kanalına düştüğü anlaşılan otomobilin içerisinde yine sürücüsü yoktu. Görgü tanıklarından bilgi almaya çalışan polis ekipleri, otomobil içerisinde bulunan kişinin kaza sonrası koşarak olay yerinden ayrıldığını öğrendi. Çevrede araştırma yapan polis ekipleri, otomobilin sürücüsüne ulaşamadı. Kaza sonrası kullanılamaz hale gelen otomobili, otoparka çektirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2007 Pazartesi 10:01:23
Güncelleme :10 Aralık 2007 Pazartesi 10:04:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?