4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Susma hakkını kullandı, tutuklandı!

Adana'da 8 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, olaydan sonra Toros Mahallesi'ndeki evinde yakalanan zanlı Murat Y., Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi Savcılık'ta susma hakkını kullandığı belirtilen Murat Y., daha sonra tutuklanması istemiyle Nöbetçi 3. Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Nöbetçi mahkemede de susma hakkını kullanan Murat Y. tutuklandı.

ÖNCEKİ HABER

adana'da ailesinde 8 kişiyi öldürdükten sonra gittiği evinde veda notu yazarken yakalanan katil zanlısı adliyeye sevk edildi.

Huzurevleri Mahallesi 142. Sokak'taki Özemek Apartmanın 11. katındaki dairede, babası İbrahim Y. (64), annesi Günay Y. (62), ablası Nalan Y. (39), kardeşi Ali Y., kardeşinin eşi Ela Gül Y., yeğenleri Arif K. (19), Halil İbrahim K. ile Vedat Y.'yi (6) öldürdüğü iddiasıyla aranırken, veda notu yazarken evinde yakalanan katil zanlısı Murat Y.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Veda notunda 3 kişiyi daha öldürmeyi planlandığını yazan zanlı bugün çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi. Zanlının emniyetten çıkarılması sırasında geniş güvenlik önlemi alındı.

Bu arada, katil zanlısının eşi Nesrin Y. de ifadesi alınmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Nesrin Y., kendisini görüntüleyen basın mensuplarını görünce yüzünü çantasıyla gizlemeye çalıştı

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 19:59:48
Güncelleme :3 Haziran 2009 Çarşamba 20:45:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?