4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Süt için silahlı gasp

Adana'da işsiz bir kişi, evliliğinden 12 yıl sonra dünyaya gelen bebeğine süt alabilmek için bir marketten silahla bin 410 TL'yi gasp ederek kaçtı.


Edinilen bilgiye göre, İlhan C. (41), işsiz kaldıktan sonra evliliğinden 12 yıl sonra dünyaya gelen bebeği için süt almak istedi. Ancak parası olmayan İlhan C., babasına ait ruhsatsız tabancayla merkez Seyhan ilçesindeki Tellidere Mahallesi üzerindeki bir markete girdi. Burada, Ferda Avcı (27) isimli kasiyere silahını yönelten İlhan C., kasadaki bütün paraları vermesini istedi. Marketin kasasındaki bin 410 TL'yi alan İlhan C., daha sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı. İlhan C.'yi önce oto lastikçi Ahmet Meclis ve Sedat Güven isimli iki genç yakaladı. İlhan C. kendisini yakalayan iki gence silahını yönelterek tekrar kaçmaya başladı. Olayı haber alan polis ekipleri yaptıkları arama çalışmasıyla İlhan C.'yi Fatih Mahallesi ara sokaklarında yakaladı.


Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu yapılan İlhan C.'nin ifadesinde evliliğinden 12 yıl sonra çocuk sahibi olduğu işsiz kalması nedeniyle süt alacak parası olmadığı için silahlı gaspa giriştiğini söylediği öğrenildi.
Herhangi bir sabıkası olmayan İlhan C., adliyeye sevk edilirken basın mensuplarına, "Yeni dünyaya gelen bebeğime süt alacak param yoktu. Süt alabilmek ve bakımını sağlayabilmek için bu işe giriştim" dedi.
Gasp olayı marketteki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 18:21:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?