3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Tabip Odası'ndan eski yönetime plaket

Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Rıza Mete ve yönetim kurulu üyeleri, geçen dönem başkanlık görevini yürüten Dr. Osman Küçükosmanoğlu ile yönetim kurulu üyelerine plaket verdi.

Adana Tabip Odası'nda düzenlenen plaket töreninde konuşan Oda Başkanı Mete, "Yönetim kurulu üyeliği, bir anlamda eşinizden, işinizden, cebinizden, çocuğunuzdan ayırdığınız takdire şayan bir olaydır. Ne yazık ki bizim meslek grubumuz bunu pek hissetmez. Ancak görev alanlar bunu hissederler. Gönül ister ki her üye, oda organlarında görev alsın ve ne olduğunu bilsin, o zaman farklı değerlendirirler" dedi.

Geçtiğimiz dönem görev yapan Dr. Osman Küçükosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini candan kutladığını belirten Mete, "Sağlık ortamının daha iyiye dönüşmesi için elinizden gelen teorik, pratik ne varsa sadece odamızda değil, sivil toplum örgütleri ve sendikalarla örnek bir dayanışma sağlayarak odamızı, işçilerin, sendikacıların ve diğer demokratik kitle örgütlerinin saygı duyduğu bir örgüt halinde tuttunuz. Kamuoyunda kendi imajınızla odamızı iyi yere taşıdınız, bu anlamda da sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlerin hep burada olmanızı istiyorum" diye konuştu.

Eski başkan Dr. Osman Küçükosmanoğlu da, Tabip Odası yöneticiliğinin kendilerine çok şey kattığının altını çizerek, "Burası bir okul. Yöneticiliğin sağladığı tecrübe ve birikim, TTB'nin kendi konumu dolayısıyla birçok kapıların kendiliğinden açıldığını gördük. Dönemimizde çalışan arkadaşlarımızla hiç sorun yaşamadık. Hepimiz ekip ruhuyla isteyerek çalıştık. Arkadaşlarım tüm enerjilerini ortaya koydu. Birbirimizi temsil etmeyi bildik. Yeni dönemde bayan arkadaşların olması odamız için bir zenginlik, bunu gayret gösterip çoğaltmamız lazım. Mutlak pozitif katkı sağlayacaktır. Bizler tüm gücümüzle sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 13:35:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?