3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Taciz edildi, 16 yaşında katil oldu

İmam nikahlı D.T. kendisini taciz edip fuhuşa zorlayan annesinin kuzenini bıçaklayarak öldürdü.Genç kadın ifadesinde “Tacizlerinden bıkmıştım, beni fuhuş yapmaya zorluyordu” dedi.

Adana’dan bir süre önce imam nikahlı kocasıyla birlikte İstanbul’a gelen 16 yaşındaki D.T. annesinin kuzeni Cebrail Akçabey’i bıçaklayarak öldürdü.

D.T. polisteki ifadesinde cinayeti neden işlediğini şöyle anlattı: “Cebrail bir süredir beni taciz ediyordu. Eğer onunla birlikte olmazsam bana zorla fuhuş yaptıracağını söylüyordu. Zaten kocamı da uyuşturucuya alıştırmıştı. Olay günü evde tek başımaydım. Eve gelip bana saldırınca elime geçirdiğim bıçağı ona sapladım.” Öte yandan Akçabey’in aileyi kandırarak ellerindeki parayı aldığı ve çıkan kavgada da D.T. tarafından öldürdüğü iddia edildi. Gözaltına alınarak Haliç Polis Merkezi’ne götürülen D.T, ifadesi alındıktan sonra, yaşının küçük olması nedeniyle Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği’ne teslim edildi. Daha sonra tutuklanarak Bakırköy Çocuk ve Kadın Tutukevi’ne kondu.

‘HAYATI BİZE ZİNDAN ETTİ’

Bir yıllık evli D.T. ifadesinde “Cebrail kendisiyle olmam için beni her gün tehdit ediyordu. Hayatı bize zindan etmişti” dedi.

VATAN
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 09:04:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?