4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Tahsilata çıktı, ölüsü bulundu!

Adana'da 9 gün önce evinden alacağını tahsil etmek için ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan şahsın cesedi bulundu. Cesedi sulama kanalında bulunan şahsın bıçaklanarak öldürüldüğü bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Karataş ilçesine bağlı Tuzla köyü yakınlarında DSİ sulama kanalında bir ceset gören vatandaşlar, durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Yapılan çalışmada, boğazında ve göğsünde bıçak kesisi bulunan cesedin, merkez Çukurova ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi'ndeki evinden 1 Mayıs 2009 tarihinde ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 5 çocuk babası Ülfet Kesici'ye (51) ait olduğu belirlendi.

Borç para verdiği kişiden alacağını istemek için evden ayrıldıktan sonra akşam saatlerinde eşi Ayşe Kesici'yi telefonla arayan Ülfet Kesici'nin, "Beni merak etmeyin arkadaşımın yanına gidiyorum" dediği öğrenildi. Şahsın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldığı ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 16:11:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selcuk gündüz IP: 92.227.184.xxx Tarih : 9.05.2009 16:55:52

NE GARIP BIR DÜNYA IYILIK YAP CANINDAN OL  BU CINAYETI  ISLEYEN KISI MUTLAKA  BORC VERMIS OLDUGU ARKADASIDIR.BEKLEYELIMDE GÖRELIM