1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Taksiciye bıçaklı saldırı

ADANA'DA TAKSİCİYE SALDIRI

Adana'da taksici, aracına müşteri gibi binen biri bayan 2 kişi tarafından boğazından bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Devlet Hastanesi civarındaki Mini Taksi Durağı'na gelen biri bayan 2 kişi, adak adamak için Yumurtalık ilçesine bağlı Hacımüminler köyündeki Cabbar Dede Türbesi'ne gitmek istediklerini söyledi.

Kadın ve yanındaki şahıs, kendilerini götürmeleri için 5 çocuk babası Hüseyin Kırkeri (63) ile anlaştı. Yaklaşık 1,5 saat süren seyahatin sonunda zanlılar, Hacımüminler köyüne 2 kilometre mesafe kala taksiciden durmasını istedi. Araç durur durmaz arkada oturan kadın taksicinin gözünü bağlarken, ön tarafta oturan şahıs ise yaşlı adamın bıçakla boğazını kesti. Taksicinin üzerinden ve arabadan hiçbir para ve değerli eşya almayan kimliği belirsiz kişiler, arkalarından gelen özel bir otomobile binerek uzaklaştı. Köylülerin yardımıyla Adana Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralı taksici, yapılan müdahalenin ardından ameliyata alındı.

Hüseyin Kırkeri ameliyat sonrası polise verdiği ifadede, kendisine saldıranları tanımadığını ve hiçbir düşmanı olmadığını belirterek, "Karı koca gibi davranıyorlardı. Adak adamaya gideceklermiş. Yolda aracı durdurup bir anda saldırdılar. Param ve hiçbir değerli eşyam alınmamış. Amaçları neydi anlamadım" dedi.

Polis, eşkalini belirlediği saldırganların kimliklerinin tespiti ve yakalanmaları için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2011 Perşembe 11:43:05
Güncelleme :19 Mayıs 2011 Perşembe 14:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?