4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Talih kuşu PTT'den havalanıyor

PTT, MİLLİ PİYANGO BİLETİ SATIŞINA BAŞLADI

PTT Genel Müdürlüğü, yurt genelindeki tüm şubelerinde Milli Piyango bileti satışlarına başladı.

PTT Genel Müdürlüğü ve Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, Milli Piyango İdaresi'nce düzenlenen Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'ne ait biletlerin bugün itibari ile tüm PTT şubelerinde satışa sunulacağı bildirildi. Adana'da ilk kurulan PTT Çarşı Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Açılışı Adana Vali Yardımcısı Nurettin Güven ve Adana PTT Başmüdürü Mahmut Akbal gerçekleştirdi. Akbal, yaptığı konuşmada, toplam 18 merkez, 67 şube ve 3 acente ile satışlara başladıklarını söyledi. Adana Çarşı Merkezi önünde stant açtıklarını belirten Akbal, "Burada açtığımız stanttımız yılbaşına kadar açık kalacak. Stantlarımızda çeyrek, yarım ve tüm biletler bulunmaktadır. Adana'ya 65 bin adet bilet geldi. Bunların yüzde 25'i satıldı. Tüm Türkiye'de satışlarımız başlamıştır" dedi.

Vali Yardımcısı Nurettin Güven ise, PTT'nin kurulduğu yıldan itibaren önemli hizmetlere imza attığını belirtti. Yapılan anlaşma ile Adana PTT Müdürlüğü'nün başbayiliği aldığına dikkat çeken Güven, "Artık PTT aracılığıyla biletler daha güvenilir bir şekilde insanların ellerine ulaşacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Güven ve Adana PTT Başmüdürü Akbal ilk biletleri çekti. Vali Yardımcısı Güven, yoldan geçen bir vatandaşa bilet satışı yaptı.

PTT, MİLLİ PİYANGO BİLETİ SATIŞINA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 13:54:02
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 14:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
EMRE CAN KAHRAMAN IP: 78.163.143.xxx Tarih : 26.12.2009 18:32:46

sayın ptt li arkadaşlar dikkatinizi çekerim sizin bu havanın 01 01 2010 da  ineceğine BEN EMİNİM  ÇÜNKÜ  YILBAŞINDA 2000 BİLET SATARSINIZ   SONRA BİRGÜNDE 20000 BİLET GELİR SEN ONA BOZUK PARAMI YETİŞTİRECEN YOKSA ONA HERGÜN LİSTEMİ YAPACAKSINIZ FAZLA HEYECAnlanmayın  ben gece 3 e kadar evimde bile liste yapıyorum  tabi sizde  bundan sonrasını düşünün  TABİ BU İADELERİ MÜDÜRÜNÜZ ALMAYACAKYA DUMANI YİNE BENİM MEMURUMDAN ÇIKACAK BAŞARILAR  DİLER ?