26
Nisan
2024
Cuma
ADANA

Tarihin en ferah hizmeti!

Yaklaşık 4 ay önce Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin boşalttığı binaya taşınan Adana Devlet Hastanesi, tarihinin en ferah hizmet dönemini yaşıyor. Hastalar, devlet hastanesinde sıra beklemeden tedavilerini olmanın rahatlığını yaşıyor.

Merkez Yüreğir ilçesinde, Seyhan Nehri kıyısında 2 asırdır hizmet veren Adana Devlet Hastanesi, taşındığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasında hasta bekliyor. Bütün branşlarda hizmet verilen hastane, henüz yeterli hasta gelmemesi sebebiyle en sakin hizmet dönemini yaşıyor.

Hastane Yöneticisi Dr. Mehmet Yağcı, 4 ay önce hastaneyi taşıdıklarını ancak en yakınlarının bile yeni binada hizmete başladıklarını bilmediğini söyledi. Vatandaşın haberi olmadığı için gelen hasta sayısının kapasitenin altında seyrettiğini belirten Yağcı, bu sebeple hastaların sıra beklemeden tedavilerini olduğunu, iş ve işlemlerini yaptırdığını söyledi. Hastanenin günlük hasta kapasitesinin 4 bin hasta olduğunu belirten Yağcı, halen gelen hasta sayısının 2 bin 500 civarında olduğunu kaydetti. Yağcı, 'Hastanemiz her branşta ferah bir ortamda sıra beklemeden hastalarına hizmet sunmaktadır' dedi.

Dr. Yağcı, Adana Devlet Hastanesi taşındıktan sonra Yüreğir'deki hasta yoğunluğunun büyük oranda Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaydığı, günlük 8 bin hasta sayısı ile kapasitenin de üzerine çıkıldığına dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2013 Salı 15:19:45
Güncelleme :5 Kasım 2013 Salı 15:20:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?