4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Tarım Açık cezaevi’ne cami

CEYHAN TARIM AÇIK CEZAEVİ’NE CAMİ YAPTIRILIYOR

Ceyhan Tarım Açık Cezaevi'ne yaptırılacak caminin temeli atıldı.

Ceyhan Tarım Açık Cezaevi’nde 130 metrekare alana yaptırılacak olan Cezaevi Camii, tek minareli ve üç kubbeden oluşuyor. Camide, yaklaşık 250 kişinin namaz kılabileceği bildirildi.

Ceyhan Müftüsü Halil Şekerci, yaptığı açıklamada, "Camilerimiz milletimizin milli, manevi ve dini değerleridir. Sağlam bir millet, kendisini simgeleyen dini mabetlerinin yapılmasında ve sonraki nesillere aktarılmasında üzerine düşen görevleri yerine getirmelidir. Ceyhanlı vatandaşlarımız da yardımlarıyla bu hayırlı hizmete katkı sağlıyorlar. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Şekerci, Ceyhan’da “Fahrettin Paşa Camii”nin de kısa bir süre önce temelini attıklarını hatırlatarak, Ceyhan Müftülük binasının inşaatına ise önümüzdeki günlerde başlanacağını söyledi. Şekerci, “Ceyhan’daki yapılan eserlerin tamamı Ceyhan’da kalacaktır. Tamamen Ceyhanlı hayırseverlerin yardımıyla yaptırılan bu eserler, Ceyhanlıların ve milletimizin malı olacaktır. Bizlere bu konuda her türlü yardımı esirgemeyen başta Kaymakamımız Gürbüz Karakuş ve Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü olmak üzere tüm hayırseverlere, kurum ve kuruluşlara, odalarımıza ve işadamlarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 14:49:01
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 14:50:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?