4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Tarımın kalbi Adana'da atacak

TARIMIN KALBİ ADANA'DA ATACAK

Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Adana Tarım 2009 (Adana 3. Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı) ile Adana Sera Bahçe 2009 (Adana3. Seracılık, Bahçecilik, Fidancılık, Tohumculuk, Çiçekçilik ve Teknolojileri Fuarı) 4 – 8 Kasım 2008 tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Geçtiğimiz yıl, 62 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapan, konusunda bölgesinin en büyük ve kapsamlı fuarlara, bu yıl katılımcı firma sayısında yüzde 18, katılımcı metrekaresinde yüzde 20 büyüme kaydederek 18 ülkeden 272 firma ve firma temsilcisi katılıyor.

Adana Tarım İl Müdürlüğü, Seyhan ve Yüreğir Ziraat Odaları, çevre il ve ilçelerin ziraat odaları, Tarım Kredi Kooperatifleri ve ÇUKOBİRLİK işbirliği çerçevesinde, Tüyap Ankara, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun yurtiçi ofisleri ve Halep-Suriye, Moskova- Rusya, Sofya-Bulgaristan, Tahran-İran, Tiflis-Gürcistan yurtdışı ofisleri kananıyla yapılan tanıtımlarla, fuarlar bu yıl da yurtiçinden Anadolu’nun dört bir yanından ve yurtdışından gelecek ticari alım heyetlerine ve konuyla ilgili profesyonellere ev sahipliği yapacak.

70 binin üzerinde ziyaretçinin hedeflendiği fuarlara Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere 30 ilden 300’den fazla otobüs seferi gerçekleştirileceği, ayrıca Suriye, İran, Irak ve KKTC’den de heyet getirileceği belirtildi.

Tüyap tarım fuarlarının 4. buluşması olan ve bölgenin en kapsamlı fuarları, Adana Tarım 2009 ve Adana Sera - Bahçe 2009 fuarlarında on binlerce ziyaretçi ile traktör, mekanizasyon ekipmanları, zirai donanımlar, hayvancılık ekipmanları, seracılık, bahçecilik konusundaki katılımcı firmaların iş bağlantısı kuracağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2009 Salı 14:28:05
Güncelleme :3 Kasım 2009 Salı 14:44:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?