3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Tarkan hayranlarıyla buluştu

Pop müziğinin ünlü ismi Tarkan, Adanalı hayranlarıyla buluştu. Aşırı sıcak ve nemli hava nedeniyle konser sonuna kadar 5 köstüm değiştirmek zorunda kalan Tarkan, "Hava çok nemli. Giydiğim her şey anında sırılsıklam oluyor. Çırılçıplak çıksam da size ayıp olacak" dedi. 

Tarkan, "Doritos Nerede Müzik Orada" sloganıyla düzenlenen konserlerin dördüncü durağı Adana'da, Tüyap Fuar Alanı'nda gerçekleşen konserde, "Vay Anam Vay!", "Dilli Düdük", "Arada Bir", "Dedikodu!", "Kuzu Kuzu", "Unutmamalı", "A Acayipsin", gibi son albümünden parçaları ve hit olmuş şarkılarını seslendirirken, hayranlarına muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. 

Son çıkarmış olduğu "Metamorfoz" albümünden "Vay anam vay" ile sahne alan Tarkan, yerinde duramayarak, danslarıyla Adanalılara eğlenceli bir gece yaşattı. 

Megastar, eski ve yeni albümlerinden duygusal parçalara da yer verdi. Sahneye giren bir erkek seyirci Tarkan'a sarılarak öpme imkanı buldu. Tarkan hayranlarının yoğun isteği üzerine "Gelirim ama benim kolumu bacağımı koparmayın" diyerek hayranlarını yanına indi. Tarkan'ın seyircilerin arasına inmesiyle birlikte kısa süreli izdiham yaşandı. 

Bu arada Adana'nın gece olmasına rağmen yüzde 90'lara varan nemli havasından dolayı konser sonuna kadar 5 köstüm değiştirmek zorunda kalan Tarkan, ne giyerse giysin hemen sırılsıklam olduğunu bu nedenle sürekli kostüm değiştirmek zorunda kaldığını söyleyerek, "Adana çok sıcak. Ne giydiysem su içinde kaldı. Çırılçıplak çıksam size ayıp olacak" dedi. 

Tarkan'ı Adana'da binlerce hayranı yalnız bırakmazken, bir kebapçı ise Tarkan için Adana Kebabı yaparak, konser alanında bedava dağıttı. Bursa'yla başlayıp, Diyarbakır, Gaziantep ve Adana ile devam eden Tarkan konserlerinin bundan sonraki durağı 13 Ağustos'ta Kayseri olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2008 Salı 10:38:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?