3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Tarkan kullandı, antika merakı arttı

Megastar Tarkan'ın "Arada Bir" adlı parçasına çektiği son klibinde klasik arabaları kullanması, klasik arabalara olan rağbeti artırdı.

Ünlü sanatçı Tarkan, geçtiğimiz hafta "Metamorfoz" isimli son albümünden söz ve müziği kendisine, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu'na ait "Arada Bir" adlı parçaya üçüncü klibini çekti.

Çekimleri Kırklareli'nin Saray ve Vize ilçelerinde yapılan klibin yönetmenliğini Metin Arolat yaptı. Çekimleri 2 günde tamamlanan klipte, Tarkan'a Romen manken Anda eşlik etti. Araba sahneleri trafiğe kapalı alanlarda ve dublör kullanılarak gerçekleştirilen klipte klasik arabaların kullanılması, klasik arabalara olan ilgiyi
artırdı.

Adana'da klasik araba tutkunlarını temsil eden Kadir Acarlar, Tarkan'ın son klibinden sonra klasik araba almak için kendisine en az 10 kişinin başvurduğunu belirterek, "Klibi izleyen ve daha önce de klasik araba tutkunu olan arkadaşlarım klasik araba almak için harekete geçti. Şimdi benden klasik araba istiyorlar. Ben de 2. el araba satan arkadaşları arayarak pazara klasik araba getirmelerini istedim. Klipten sonra her gün araba siparişi alıyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 12:17:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?