4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Tartışma programından aday adaylığına

Adana’nın en çok dinlenen radyolarından Radyo Hayat’ta yayınlanan haftalık "Analiz" programında ulusal ve yerel sorunların yanı sıra siyasi gündemi tartışan Yeni Şafak Gazetesi Adana Temsilcisi Bekir Fevzi Yıldırım ile Star Gazetesi Bölge Müdürü Serdar Aydın, bir hafta arayla merkez Yüreğir ilçe Belediyesi için AK Parti’den aday adayı olduklarını açıkladı.


Uzun süre radyo mikrofonlarında düşünce bazında karşı karşıya gelen Aydın ve Yıldırım bu kez siyasi arenada karşı karşıya geldiler.


“Yüreğir yüreğimdir” sloganı ile aday adaylığını açıklayan Yıldırım’dan bir hafta sonra Aydın’ın da aynı belediyeye “Yüreğir’e yürekli başkan” sloganıyla aday adayı olduğunu açıklaması ilginç bir rekabetin başlamasına neden oldu.
Radyo Hayat’ta aynı mikrofonda düşüncelerini dile getiren Yıldırım ve Aydın, bu kez siyasi arenada karşı karşıya geldi.


Radyo programındaki düzeyli tartışmayı siyasi arenaya da taşıyacaklarını açıklayan Yıldırım ve Aydın, “Aynı partiden aynı belediye için aday adayı olmamız aramızda sadece tatlı bir rekabetin doğmasına neden oldu. Demokratik bir yarışa girdik. Kaybeden, kazananı sonuna kadar destekleyecektir” dediler.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 10:39:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
i.avcı IP: 81.215.164.xxx Tarih : 2.01.2009 23:14:30

akp li olmanın faydaları,,,bu kadar olur yanii,,,